Primena vrhunskog inženjeringa, atestiranih sistema i visokokvalitetnih materijala renomiranih svetskih proizvođača predstavljaju osnovu poslovne politike

Više

ALIMPEX
Proizvodnja aluminijumskih i PVC konstrukcija

Privredno društvo Alimpex osnovano je 14. novembra 1994. godine sa sedištem u Novim Banovcima, Republika Srbija. Poslovna delatnost privrednog društva Alimpex obuhvata proizvodnju aluminijumskih i PVC konstrukcija – staklenih fasada, ventilisanih fasada, vrata i prozora, sanitarnih i kancelarijskih pregrada, kao i protivpožarnih vrata.

Savremeni arhitektonski trendovi i zahtevi tržišta sa aspekta dizajna, kvaliteta materijala, funkcionalnosti i energetske efikasnosti postavljaju implementaciju najnovijih tehnoloških dostignuća kao prioritet u okviru proizvodnih procesa privrednog društva Alimpex. Primena vrhunskog inženjeringa, atestiranih sistema i visokokvalitetnih materijala renomiranih svetskih proizvođača predstavljaju osnovu poslovne politike društva u skladu sa najvišim svetskim standardima kvaliteta.

Poslovni procesi privrednog društva Alimpex u potpunosti su u skladu sa zahtevima implementiranih standarda ISO 9001 Sistem menadžmenta kvalitetom i ISO 14001 Sistem menadžmenta zaštitom životne sredine. Celokupan proizvodni program obuhvata proizvode sa validnom garancijom, kao i mogućnost održavanja navedenih proizvoda u garantnom i van garantnog roka.

Postanite član našeg tima

Generalni direktor
Menadžer prodaje
Menadžer proizvodnje i nabavke

Novi projekti

POGLEDAJTE SVE PROJEKTE

Naši partneri