PROIZVODI

Office pregrade

Izrada office ili kancelarijskih pregrada vrši se od aluminijumskih profila bez termo prekida. Kao izuzetno praktično i ekskluzivno rešenje za organizaciju poslovnih prostora bez izvođenja građevinskih radova, osnovna karakteristika kancelarijskih pregrada definisana je u vidu zvučne izolacije (34 – 45 dB).

Office ili kancelarijske pregrade obuhvataju montažno – demontažne vrste pregrada sa vidnim horizontalnim i vertikalnim profilima ili isključivo horizontalnim aluminijumskim profilima. U Ponudi se nalaze aluminijumski profili, debljine 100 mm, sa pocinkovanom čeličnom konstrukcijom savremenog dizajna i ivericom obloženom melaminom, particijama od stakla sa eloksiranim ili aluminijumskim ramom, debljine stakla 4 mm, vratima od eloksiranog ili obojenog aluminijumskog rama i krilom od stakla ili spojenih panela od iverice. Na zahtev klijenata i investitora, moguće je implementirati nekoliko arhitektonskih rešenja u vidu postavljanja električnih instalacija i svetla, kao i venecijanera ili folija u okvire sa staklom. Različiti sistemi otvaranja, uključujući spolja, iznutra ili „Harmonika“ sistem, dostupni su klijentima i investitorima u skladu sa individualnim zahtevima projekta.

U okviru postojećih unutrašnjih zidova i individualnih zahteva klijenata, izrada kancelarijskih pregrada vrši se u različitim dimenzijama i za različite prostorne površine u cilju stvaranja zdravog i prijatnog radnog okruženja.

Naši partneri